Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

sópipa

Ön itt jár: Kezdőlap > Termékeink >

Sópipa

LÉLEGEZZEN FEL!!

A parajdi sózsákkal töltött sópipa használata bárkinek javallott, kiváltképp azoknak akik, allergiával, asztmával, légúti problémával küzdenek. A sópipáink akár 5 évig is használhatóak a sózsák cseréje nélkül.

Rendezés:
6.790 Ft
Várható szállítás: 2024. március 01.
A Herendi porcelán testbe rejtett parajdi sózsák rendkívüli módon tisztítja a tüdőt és a légutakat. Allergia és asztma esetén nagy segítséget nyújthat használójának. Kifejezetten ajánlott a nagyvárosokban élőknek,dohányosoknak,allergiásoknak,asztmásoknak és egyéb légúti problémákban szenvedőknek! 

Miért a sópipia? 

A sópipa klasszik és a sópipa álló verzió között mindössze a küllemben van eltérés. Hatékonyságban teljesen egyformák, mindkettő a tüdő és légutak tisztításához járul hozzá jelentősen. Használata bárkinek ajánlott, de 3 éves kor alatt szülői felügyelet szükséges hozzá, mivel apró sószemcsék kerülhetnek ki az eszközből. Használja naponta, segítve ezzel tüdejét, és elősegítve a pihentetőbb alvását. A termék akár 5 éven keresztül használható, mielőtt sózsákot cserélnénk benne. 

Sóbarlang terápia - akárhonann! 

A termék használata azért különösen előnyös, mert bármikor, akárhonnan elérhető segítségével a sóbarlang terápiák gyógyhatása. Kifejezetten praktikus dohányzásról leszokott embereknek a légutak regenerálására, asztma és különféle allergiák, valamint COPD esetén. Segít a váladék felszakadásában és azok kiürítésében, így a légzés könnyebbé válik egy idő után.  

Mennyibe kerül ez a termék? 

Mindössze pár ezer forintért hozzá lehet jutni, így az általános gyógyászatban viszonylag költséghatékony terméknek számít. MIndig érdemes lehet arra gondolni, hogy az egészség megőrzése és a prevenció, regeneráció nagyon fontos: hiszen beteg emberként a mindennapi életvitelünk válik nehezebbé.  

Keresés