Kézműves 100%-os gyümölcsvelők
Mi is az a gyümölcsvelő?
Áttört, passzírozott gyümölcshús, amelyből héj, magház, mag és a szárrészeket eltávolítják. A megfelelő előkészítő műveletek (válogatás, mosás, gőzölés) után a gyümölcs passzírozóba kerül, ahol megtörténik az emészthetetlen részek, és a gyümölcshús szétválasztása. A velő finomságát, szemcseméretét a passzírozó berendezés tulajdonságai határozzák meg. A gyümölcsvelő tartósítási módjai: hőkezelés, vagy tartósítószer adagolás, fagyasztás, aszeptikus tartósítás. Ahhoz, hogy megfelelő minőségű gyümölcsvelőt kapjunk érett, egészséges gyümölcsöt kell, feldolgozunk.
100%-os Gyümölcsvelő 200ml Homoktövis
Származási hely: Magyarország
Kiszerelés: 200ml
Mi az a gyümölcsvelő?
A gyümölcsvelő az egész vagy a hámozott gyümölcs ehető részének áttörésével (lé elválasztása nélkül) készülő, rostos anyag.
100%-os Gyümölcsvelő 200ml Arónia (Fekete berkenye)
Származási hely: Magyarország
Kiszerelés: 200ml
Mi az a gyümölcsvelő?
A gyümölcsvelő az egész vagy a hámozott gyümölcs ehető részének áttörésével (lé elválasztása nélkül) készülő, rostos anyag
100%-os Gyümölcsvelő 200ml Áfonya
Származási hely: Magyarország
Kiszerelés: 200ml
Mi az a gyümölcsvelő?
A gyümölcsvelő az egész vagy a hámozott gyümölcs ehető részének áttörésével (lé elválasztása nélkül) készülő, rostos anyag
100%-os Gyümölcsvelő 200ml Csipkebogyó
Származási hely: Magyarország
Kiszerelés: 200ml
Mi az a gyümölcsvelő?
A gyümölcsvelő az egész vagy a hámozott gyümölcs ehető részének áttörésével (lé elválasztása nélkül) készülő, rostos anyag
100%-os Gyümölcsvelő 200ml Tőzegáfonya
Származási hely: Magyarország
Kiszerelés: 200ml
Mi az a gyümölcsvelő?
A gyümölcsvelő az egész vagy a hámozott gyümölcs ehető részének áttörésével (lé elválasztása nélkül) készülő, rostos anyag