Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gyümölcsvelők

Ön itt jár: Kezdőlap > Termékeink >

Gyümölcsvelők

Mi is az a gyümölcsvelő?

Áttört, passzírozott gyümölcshús, amelyből héj, magház, mag és a szárrészeket eltávolítják. A megfelelő előkészítő műveletek (válogatás, mosás, gőzölés) után a gyümölcs passzírozóba kerül, ahol megtörténik az emészthetetlen részek, és a gyümölcshús szétválasztása. A velő finomságát, szemcseméretét a passzírozó berendezés tulajdonságai határozzák meg. A gyümölcsvelő tartósítási módjai: hőkezelés, vagy tartósítószer adagolás, fagyasztás, aszeptikus tartósítás. Ahhoz, hogy megfelelő minőségű gyümölcsvelőt kapjunk érett, egészséges gyümölcsöt kell, feldolgozunk.

Rendezés:
1.799 Ft
Várható szállítás: 2024. április 18.

Származási hely: Magyarország

Kiszerelés: 200ml

Mi az a gyümölcsvelő?

A gyümölcsvelő az egész vagy a hámozott gyümölcs ehető részének áttörésével (lé elválasztása nélkül) készülő, rostos anyag.

1.799 Ft
Várható szállítás: 2024. április 18.

Származási hely: Magyarország

Kiszerelés: 200ml

Mi az a gyümölcsvelő?

A gyümölcsvelő az egész vagy a hámozott gyümölcs ehető részének áttörésével (lé elválasztása nélkül) készülő, rostos anyag

1.799 Ft
Várható szállítás: 2024. április 18.

Származási hely: Magyarország

Kiszerelés: 200ml

Mi az a gyümölcsvelő?

A gyümölcsvelő az egész vagy a hámozott gyümölcs ehető részének áttörésével (lé elválasztása nélkül) készülő, rostos anyag

1.799 Ft
Várható szállítás: 2024. április 18.

Származási hely: Magyarország

Kiszerelés: 200ml

Mi az a gyümölcsvelő?

A gyümölcsvelő az egész vagy a hámozott gyümölcs ehető részének áttörésével (lé elválasztása nélkül) készülő, rostos anyag

1.799 Ft
Várható szállítás: 2024. április 18.

Származási hely: Magyarország

Kiszerelés: 200ml

Mi az a gyümölcsvelő?

A gyümölcsvelő az egész vagy a hámozott gyümölcs ehető részének áttörésével (lé elválasztása nélkül) készülő, rostos anyag

Keresés