Parajdi sópárnák

A parajdi sópárnák számos légúti, és egyéb problémák enyhítésében segíthetnek. A sópárnát hidegen és melegen is alkalmazhatjuk.

Rendezés:

Parajdi sópárna levendulás 1kg

3.199 Ft
Várható szállítás:2024. június 24.

Parajdi só és levendula felhasználásával készült nyugipárna.

Töltősúly: 1kg

Származási hely: Magyarország 

Parajdi sópárna natúr 1kg

3.199 Ft
Várható szállítás:2024. június 24.

A natúr sópárna adalékanyagmentes, tiszta parajdi sóból készült.

Töltősúlya : 1kg

Származási hely: Magyarország

Parajdi sópárna gyógynövényes 1kg

3.199 Ft
Várható szállítás:2024. június 24.

A gyógynövényes sópárna parajdi sóból,és négyféle gyógynévény, kamilla, cickafark, levendula, és körömvirág hozzáadásával készült.

Töltősúlya: 1kg 

Származási hely: Magyarország

Parajdi sópárna mentás 1kg

3.199 Ft
Várható szállítás:2024. június 24.

Miért a sópárna? 

A fájdalmaink enyhítése sokkal kellemesebbé válhat ennek az eszköznek a segítségével - számos pozitív élettani hatása van a hagyományos párnákkal szemben. Megtalálható benne a természetes eredetű só mellett általában gyógynövények, könnyen mosható színes párnahuzatok és pamut egyaránt. A sópárna enyhíti az asztmatikus és a légúti megbetegedések tüneteit, és kifejezetten jól tartja a hőt, így hideg, valamint melegebb környezetben is egyaránt jól használható. 

Miben jobb a parajdi só? 

A parajdi só sokkal jobb minőséget jelent, mint a hagyományos, finomított eljárásokon keresztülment bolti termékek. Ennek az az oka, hogy ez természetesen előforduló formában kerül a kereskedelembe. Több, mint 80 féle ásványi anyagot tartalmaz, ennek köszönhetően kiváló élettani hatásai vannak. 

Mindössze pár ezer forint 

Nem kell százezreket elköltenünk abban az esetben, ha szeretnénk egy olyan kelléket a háztartásunkba, amely kifejezetten egészséges és kiváló, remek élettani hatásokkal rendelkezik. Egy egyszeri, mindössze 3000 Ft-os beruházás talán a lehető legjobb opció mindenki számára, aki szeretné a sópárna kedvező élettani hatásait élvezni.